Terug naar gedichten

Kutleven!!

Waarom?

Ik heb een enorm kutleven achter de rug..
Toen ik 3 jaar oud was zijn mijn ouders gescheiden, en toen ben ik met me zus en me moeder bij mijn (nu) stiefvader en zijn kinderen ingetrokken.
Hij had 3 kinderen en mijn zus en ik erbij waren er toen 5.
mijn vader heeft toen ons heel erg geziekt. Hij sprong bij ons op de auto terwijl we aan het rijden waren en hij kwam als hij dronken was altijd herrie schoppen bij ons voor de deur. Mijn moeder is psychische ziek geworden en heeft vaak opnames in het APZ.
Ik ben toen ik 12 jaar was voor het huishouden gaan zorgen, ik zorgde voor mijn zusje die toen 3 jaar was en ik deed alles wat mijn moeder horde te doen..
Iedereen zei tegen mij dat ik hulp moest gaan zoeken maar ik had zoiets van jullie zijn gek, ik heb het later toch gedaan en ben toen in dordrecht terecht gekomen op de dageducatie..
daar werkte ik eraan om weer terug naar school te gaan en kind zijn inplaats van huisvrouw..
October 2003 is mijn zus omgekomen aan een scooter ongeluk..zij was de enege zus van mij die dezelfde ouders had dan ik..
Het gebeurde op 2 oktober 2004..
Ze was opweg naar huis toe toen haar gas bleef hangen op 90 kilometer per uur..
Ze is toen op een stilstaande auto geklapt en is met de ambulance en de heli boven haar en politie voor en achter haar naar utrecht gebracht..
De heli deed er nog 7 minuten over voor hij kon landen en dat duurde te lang dus zijn ze maar met de ambulance gaan rijden maar de heli moest er boven blijven voor als het fout ging..
Ze heeft toen 6 dagen in coma gelegen maar toen hebben ze de behandeling stil gezet omdat ze hersendood raakte en anders bleef ze voor haar hele leven in coma liggen..
Nu is mijn moeder weer opgenomen maar nu met IBS dat betekend door de rechter op gesloten afdeling geplaats..
Maar gelukkig heb ik een lieve vriend waar ik al bijna 1 jaar verloofd ben..
En het leven gaat door..
Jullie zullen wel denken wat een geouwehoer..maar ik ben mijn verhaal kwijt..

**knorretje**

06-01-2005

**knorretje**

Geregistreerd op:
21 december 2004

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl