Terug naar gedichten

Vreselijke dingen

Ik heb echt heel veel problemen in mijn leven nu en ook meegemaakt ik ben nog vreselijk jong en ben door de dingen vreselijk onzeker geworden op vele vlakken.Daar gaat dit verhaal over

Mijn leven zal altijd een stuk verloren zijn door pijn,problemen,en slechte gebeurtenissen.
Al doe ik mijn best op stress en angst te voorkomen het lukt niet ! Telkens gebeurd het weer dat er een ander probleem bij komt.
Met famillie,of slechte herinneringen,heeft het meestal te maken,ik had nooit gedacht dat mijn leven zo'n puinhoop ging worden!
Moest ik alles eerder geweten hebben had ik aan sommige dingen niet begonnen of gedacht.
Wat die erige dingen,mij allemaal doen is niet te beschrijven.
Ik heb nooit nachtmerries gehad en nu gebeurd het,ze zijn niet eng maar angstaanjagend.Ook verschiet ik van alles,ben ik beetje stiller,denk ik altijd aan de slechte dingen,maak ik altijd iets vreemds mee,ben ik bang,en voel ik mij machteloos ik kan me niet weren.
Door problemen voel je,je echt machteloos je kan er niet van weglopen,soms niet over praten ,en soms gewoon niet echt mee om gaan.
Wat er allemaal wel niet in mijn hoofd zweeft,da's verschrikkelijk! Er zijn weinig kinderen die dit mee maken en hoop ook dat ze het nooit zouden moetten meemaken.Die pijn en dat verlies van je hoop en al die krachten,da's niet te beschrijven,iedereen die naar je toe komt en vraagt wat er aan de hand is,wil je weg duwen of soms gewoon even van de wereld wensen.Maar op dat moment moet je even allesn opzij proberen te zetten,want altid aan je probelen denken helpt echt niet!
Dan ga je nog dieper in de put zitten.Allen vergeten en voor een tijdje vergeven aan JEZELF! ODe geen moeite om nog andere te helpen want om dat je zelf in de problemen zit lukt het je toch niet,jij moet eerst geholpen worden,en dan pas je vrienden op dat moment moet je alleen aan je zelf denken!! Ook gaat het niet allemaal vanzelf je moet er aan werken,niet vervelen maar bezig zijn zodat je er minder aan denkt.Probeer het en het zal ietske lukken.Praat er over en hou je bezig.

Donderdag 15 april 2004

Cedes

23-09-2004

Cedes

Geregistreerd op:
23 september 2004

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl