Terug naar gedichten

Een nieuwe kans

Het is net of ik sinds een prive sessie een grote puzzel aan het leggen ben. Constant vallen er stukjes van mijn leven op z'n plaats. Alles wat ik mee heb gemaakt maakt deel uit van een groot geheel wat nodig was om mij te maken tot wat ik nu ben.
Zelfs het feit dat ik inmiddels een aantal keren voor een examen ben gezakt was nodig om mij hier forum te brengen.

Om mij terug te werpen op mijzelf en alle weerstand op te geven. Leren toe te geven aan mijn gevoel en ernaar te luisteren.
Het is voor mij onbegrijpelijk dat er zoveel dingen kunnen gebeuren en dat terwijl ik verstandelijk geen idee heb waar ik mee bezig ben.Uit de Kosmos worden antwoorden aangereikt. Het is heerlijk te weten dat mijn zoektocht naar acceptatie en een hogere macht verleden tijd is. Ik ben anders dan andere mensen en dat is goed. Die hogere macht die was er altijd al, de hogere macht zit in mijzelf.

Het is goed dat ik vanuit mijn gevoel leef en anderen laat delen in mijn manier van denken en voelen, daar kunnen anderen hun voordeel mee doen. In wezen ben ik al een aantal jaren bezig met meer op mijn gevoel af te gaan, echter was ik mij daarvan niet bewust. Volgens vrienden trok ik vaak conclusies tijdens gesprekken die voor hun niet te volgen waren maar vaak wel kloppen.
Het kwijtraken van de angst voor "zelfconfrontaties" het ontzag dat je voelt zodra je je herinnert, dat je uiterlijke wereld in geen verhouding staat met je innerlijke, en het gemak wat kijken zonder maskers je brengt.

Dat is de beloning wanneer je "jezelf" een nieuwe kans geeft

Freeman

30-05-2005

freeman

Geregistreerd op:
30 mei 2005

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl