Terug naar gedichten

Ik droom zoiets wat hij vertelde.

Ik was aan het praten met mijn vriendje
en hij vertelde mij , dat iedereen zei
dat hij op iemand geleek van zijn familie
en bijna alle eigenschappen had van hem
maar die man is nog niet zo lang geleden
overleden op jonge leeftijd 28 jaar ofzo.
Hij vertelde mij dat het om een ongeluk
kwam.
Ik en mijn vriendje wij zijn nu bijna 3
maand samen maar ik ben nog nooit zo
gehecht geweest aan iemand en ja ik ben
nu ook maar net 15 jaar geworden en dat is de leeftijd hé , al die dromen.
En ja hij vertelde mij dat maar ik vond het
gewoon erg voor hem omdat hij wat bang had en
hij was heel erg gehecht aan die man , en hij kon nooit een vaarwel zeggen aan die persoon want toen het zijn begrafenis was waren ze op vakantie in frankrijk.
Die avond dat hij mij dat verhaal vertelde ben ik na een drukke dag (mijn verjaardag) maar snel in bed gekropen want ik was moe ... natuurlijk , nu begint mijn droom ... zover ik hem nog kan herrinneren was het :
Mijn vriend had een ongeluk voor ,
waar weet ik niet precies maar ik denk
wel dat het iets met water te maken heeft
en meestal droom ik wel iets over water ...
en hij was verongelukt en ze vertelde mij dat hij dood was , maar ik kon het niet geloven , na een tijd heb ik mij moeten aanpassen en ik was er echt niet goed van.
Paar maanden,jaren ofzo denkik daarna werdt ik verliefd op de vriend van mijn vriendin waarom weet ik niet? ze zijn zowat mijn grote voorbeeld ze zijn al een jaar samen zie je ? En ja , ik had dan een relatie met de vriend van mijn vriendin en ik voelde mij sterk op mijn gemak bij hem , juist wanneer we zo goed overeen kwamen en ook al wat avonturen beleeft hadden ben ik mijn vriend weer tegengekomen maar ik geloofde het niet, een beetje later beweerde ze dat hij niet dood was maar wel in coma lag en daarvan had mijn vriend die vorige dag ooit eens iet gezegt dat hij alergisch was aan bijen en dat als hij gestoken wordt dat hij wel in coma kan geraken... verder weet ik niets meer ... ik werd wakker.
Ik weet wel dat ik erg bang ben dat ik m'n vriend ga kwijtspelen , we gaan elkaar misschien in de grote vakantie een maand niet zien en dat is moeilijk trouwens maar zou dat er misschien iets mee te maken hebben dat hij opreis iets gaat voorhebben en wanneer ik dan ook juist opreis ben dat ik er ook niet kan zijn voor hem? ik weet het niet , ik weet wel dat ik bang ben en dat ik wil weten wat dit kan betekenen.

FrEnGeLzZz

20-04-2003

FrEnGeLzZz

Geregistreerd op:
20 april 2003

Uit: /

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl