Terug naar gedichten

Schoonfamilie

Na een ruzie met mijn ex droomde ik dit.

Ik was bij mijn ex thuis. Het was net een café, een soort bordeel zoals in de middeleeuwen. Er hingen paars-bordeau vloeren decoratie. Maar toch zag ik eigenlijk geen vrouwen of geen teken van leven. Ik voelde gewoon dat ik me in zo’n omgeving bevond en ging op ontdekking. Ik vond het verschrikkelijk wat ik hier aantrof, een naar gevoel overviel mij.
Wat deed ik hier?! Ik voelde mij verraden en bedrogen. Het leek of hij me met verschillende meisjes had bedrogen.

Zijn moeder liep ook in huis rond, maar die liep in een vlaag voorbij, zij sprak me niet.

Ik kwam mijn ex tegen. Hij leek dronken en dan is hij altijd zo hard voor mij. Hij vertelde mij dat hij een fantastisch meisje had leren kennen. Ze was perfect Hij was als het ware in de ban van haar. Het deed zo pijn om hem dat te horen zeggen!!
Ik trok aan zijn arm en weende en zei hem dat dit niet waar kon zijn, dat dat gewoon niet mocht. Hij kon niemand anders graag zien dan ik.
Ik probeerde hem op andere gedachten te brengen, maar hij lachte maar en zei dat ik het maar moest opgeven. Ik kon niet meer op van verdriet…ik was ook hysterisch.

Nu moet ik wel toegeven dat ik bang ben dat dit fenomeen zich zou voordoen. Ik ben ook nooit bij hem thuis geweest, maar waarom leek het zo raar?

Bedankt voor je analyse!!

Lovely

06-01-2005

Lovely

Geregistreerd op:
06 januari 2005

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl