Terug naar gedichten

Biecht aan de vrouw

Ik hou van jou!!!

Ja jij daar, vrouwelijk wezen.

Zo lief, zacht, o zo teder, heel mijn hart die smacht.

Jij bent mijn muze. De inspirator tot grootse liefdes. Warme emoties die koude herinneringen doen weg smelten. Rillingen bij het aanraken van je haar. Geuren, die bloemen doen verbleken, omdat ze niet tippen kunnen aan de elegantie die met jou gepaard gaan. Als een heldere ster prijk je aan de duisterste hemels, hoop oproepend dat er mogelijkheden zijn die niet gezien kunnen worden zonder jou licht.

De vrouw. Een prachtig exemplaar. Wonderlijk schoon in zo’n brute natuur. Jij breekt de golven, legt de wind stil en stilt de honger naar verlangens die ongekend zijn. Altijd mijn aandacht eisend al geef je me de primeur van je hart. In jouw bijzijn ben ik pas compleet. Hoe ik dweep bij de gedachte dat je mij ooit verlaten zal of dan wel dat ik jou nooit de liefde en aandacht geven kan zoals ik van mijzelf verwacht. Stel mij gerust wanneer ik mijn duisterste gedachten vertel. Hou mij vast als mijn diepste geheimen naar boven borrelen aangezien mijn openheid nooit voor lang zal zijn. Verdrongen van angsten beleef ik jouw met alle diepgang die mij mogelijk blijkt. Door mijn angst mij te laten leiden vergeet ik soms hoe graag ik wil waar ik voor vlucht. Maar vergeef mij, ik koester je wel degelijk. Je waarde is geschat. Ontelbare diamanten vullen de leegte rondom maar geen enkele zo mooi, zo vol schittering als de ogen die mij verleiden.

Ik moet van je houden! Het is niet dat ik niet wil of niet mag, maar geobsedeerd door jouw tijdelijke verschijning is mijn hart verpacht. Alle vormen en maten passeren de revue. Kloppend zeg mijn hart: ‘sneller, harder, eer ik het begeef’Ik wil ze allen liefhebben, ik wil ze allen adoreren maar bovenal wil ik jou…

Jij, die mijzal vertellen
hoeveel je van mij houdt!

NDscorpio

17-06-2005

NDscorpio

Geregistreerd op:
30 januari 2003

Uit: Curacao/Nederland(zwolle)

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl