Terug naar gedichten

Geblinddoekt

Daar stond Lesly dan met haar ogen gesloten midden in de slaapkamer. Haar handen vooruitgestoken om proberen te voelen waar ik was. Ik besloop haar van achter en bond de blinddoek om voor ze er erg in had. ‘Hé, wat doe je nou? Waar ben je? Michael?’ vroeg ze een beetje geschrokken. ‘Sssst, wacht maar af, vertrouw me.’ Fluisterde ik in haar oor dicht tegen haar aanstaand. Ik pakte haar vast bij haar schouders en draaide haar rond 1, 2, 3, bij zeven hield ik haar stil om te kijken of ze al duizelig was. Lesly giechelde, ‘Wat ben je soms toch een pestkop. Wat is hier nou de bedoeling van?’ Ze wankelde even, het ronddraaien had effect. Enigszins duizelig en verward wist zij niet waar of hoe ze stond. Ik begeleide haar schuifelend naar ons bed, zodat ze niet zou vallen en legde haar voorzichtig op haar rug. Ik nam alle tijd om haar langzaam, stukje voor stukje, helemaal uit te kleden. Haar lichaam overal kussend waar er ook maar een stukje van haar zachte huid te voorschijn kwam.

Het was inmiddels al middernacht geweest en daar lag ze dan. Geen benul van wat haar te wachten stond lag ze stilletjes geblinddoekt, zich afvragend wat ik in godsnaam nog meer met haar van plan was. Bijna helemaal naakt met alleen haar kleine sexy slipje aan keek ik bewonderend naar haar mooie verschijning alsof ik haar nog nooit naakt had gezien. Wat was ze mooi, het was net of ik een engel op mijn bed had liggen. Eigenlijk was Lesly ook gewoon mijn engel. Voorzichtig kroop ik over haar heen zodat ik lichtjes op haar buik zat met mijn knieën aan weerszijde van haar lichaam. Ik legde haar armen voor mij neer op haar borsten. Sloeg snel de handboeien om haar polsen en daarna vast aan de bedspeilers. Losjes, zodat ze geen pijn zouden doen maar net strak genoeg dat ze in haar bewegingsvrijheid werd geremd. Ze vroeg niet eens meer wat ik deed of van plan was. Ze liet me mijn gang gaan wetend dat ik haar nooit pijn zou willen doen en deze situatie was best spannend, daar hield ze wel van, een beetje spanning. Ze genoot volop van alle aandacht die ze van mij kreeg.

Ik had net de Lambrusco, de kersen en de slagroom uit de koelkast in de keuken gehaald. De fles witte Lambrusco voelde heerlijk koel aan, omdat het bijna dertig graden was in de slaapkamer, een hele verademing. Ik nam een kers tussen mijn lippen en bracht hem naar Lesly ’s mond. Direct toen ik haar lippen raakte opende ze haar mond, met een kus voerde ik haar de zoete kers. Dit herhaalde ik nog een paar keer want ze genoot er zichtbaar van. Ik had alle macht zolang zij geblinddoekt en vastgebonden daar onder me lag.De spanning was gewoon voelbaar in de warme ijle lucht die in de slaapkamer hing.

Voorzichtig liet ik de Lambrusco uit de fles op haar borsten en langs haar buik druppelen. De koude druppels deden haar telkens wanneer ze haar lichaam raakte even sidderen. Ik had haar navel, met de van mij gekregen navelpiercing, altijd al haar meest sensuele plekje gevonden dus besteedde ik daar zorgvuldig al mijn aandacht aan. Ze was altijd al het gevoeligst geweest rond haar navel daarom had ik het speciaal bewaard tot het laatst. Stil liggen was haast onmogelijk voor haar geworden nu ik op dreef was. Met mijn tong likte ik loom de zoete Lambrusco van haar, met kippenvel bedekte, lichaam. Kronkelend probeerde ze te ontkomen aan mijn plaagstootjes, maar ik liet me met geen mogelijkheid uit het veld slaan.

Op de bodem van het schaaltje met kersen lag nog een dun laagje overgebleven kersensap, ik doopte mijn vingers in de zoetigheid en streek het plagend langs haar lippen. Met haar tong likte Lesly het vruchtensap zo sexy van haar lippen af dat ik van opwinding een diepe zucht slaakte. Ze speelde het spelletje perfect mee. Deze vrouw wist dan ook precies hoe zij mij van mijn stuk kon brengen zelfs nu ik alle macht had en zij niets terug kon doen zolang ze vastgebonden lag. Plagerig likte ik het laatste beetje van de Lambrusco van haar borsten, zachtjes bijtend in haar tepels en mijn handen glijdend langs haar zij. Kronkelend probeerde ze stiekem los te komen van haar boeien, ‘Maak mijn handen los, laat me je vasthouden’ gebood ze, maar ik bleef onverbiddelijk. Stilletjes legde ik mijn vinger op haar mond om haar duidelijk te maken dat even niets in te brengen had en dat ze het allemaal maar gewoon moest ondergaan totdat ik met haar klaar was en dat was ik nog lange niet. Haar blinddoek verschoof terwijl ze met haar hoofd draaide om mij proberen te vinden met haar mond. Snel bedekte ik haar ogen en beantwoorde haar kus zo teder mogelijk. Ik kon nog amper rustig blijven zoals zij daar voor mij lag. Ik wist dat ik meer wou alleen ik wou het niet te snel het moest zo lang mogelijk duren, zo speciaal mogelijk zijn zodat zij nooit zou vergeten hoe belangrijk zij was in mijn leven. Onrustig als ze ondertussen was geworden kronkelde ze maar heen en weer op het bed, mijn handen elk plekje op haar lichaam toucherend, mijn tong afwisselend langs haar mooie hals en haar gevoelige oorlelletjes. Haar ademhaling zwaar en steeds sneller maakten mij opgewonden. Mijn plan was meer dan de moeite waard geweest en had veel beter gewerkt dan ik verwacht had. Dit was voor herhaling vatbaar, dacht ik bij mezelf.

Om toch op een beetje vergeving te kunnen rekenen haalde ik de blinddoek weg. Lesly keek me opgewonden aan en probeerde me nog een keer duidelijk te maken dat ik haar los moest maken, want ze zou het me allemaal we even betaald gaan zetten. Zonder een woord te kijken keek ik haar strak aan, maakte één arm los maar hield ‘m nog wel vast. Beiden armen tegen het bed aangedrukt hing ik half over haar heen, onze lippen zacht strelend tegen elkaar. Onze ogen kruisten eer ik haar langzaam helemaal los liet. Direct gooide Lesly mij op mijn rug, nu was het haar beurt om boven op te zitten en de touwtjes in handen te nemen. Gewillig liet ik haar mijn T-shirt uittrekken waarna zij met haar scherpe nagels over mijn borst kraste. Lesly trok zachtjes aan mijn tepelpiercing in mijn linkertepel terwijl ze mij in mijn oor fluisterde, ‘Dit ga ik je betaald zetten.’ Mijn missie was geslaagd, ik had haar helemaal door het dolle heen gekregen. Dit was de beste nacht ooit en het was nog niet eens voorbij...

NDscorpio

10-05-2004

NDscorpio

Geregistreerd op:
30 januari 2003

Uit: Curacao/Nederland(zwolle)

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl