Terug naar gedichten

spinnen virus

ik was in een soort school, het lokaal waar ik in was was een computer lokaal maar de ramen waren dicht geplakt met zwart plastic.
alle mensen zaten in het daonker achter de computers. er was maar een meisje dat een lichtje op haar monitor had staan, ik ging naar haar toe. ze was met een zoekmachine ergens naar aan het zoeken, ze typte steeds latijnse namen in van spinnen soorten maar de zoekmachine gaf geen resultaat. ze had blond haar in een lange vlecht en was helemaal in het rood gekleed, rood t-shirt met een rood jasje, rode broek, ze had zelfs rode handschoenen aan. ik vroeg haar wat ze precies zocht, maar ze keek nog niet eens naar me op. ik ging naast haar zitten want ik wilde miet bij haar weg gaan. opeens zag ze me zitten, ze vroeg me of ik haar mn hand wilde geven, dat deed ik, ze streelde mn pols even en brak toen plots mn duim. daarne ging ze gewoon verder zoeken. ik had geen pijn vreemd genoeg. ze tikte "tarantula" in en opeens stonden we bij een oude bunker, er waren overal leeuwen om ons heen, het meisje dook achter me en riep dat ik haar moest beschermen. ik bedacht me dat ik wel eens vaker over leeuwen gedroomd had. meteen werd mn droom lucide, ik vind het altijd weer raar als het gebeurt. een leeuw kwam op ons af hij brulde, ik veranderde me in een grote demon met vleugels en horens en brulde terug.
alle leeuwen rende voor me weg, het meisje was heel blij, ze zei dat de leeuwen hier niet hoorden. ze duwde me de bunker binnen, ik viel op de grond, ze ging boven op me liggen en kuste me op mn mond. op het plafon zag ik allemaal dikke harige spinnen zitten. de vloer waar we op lagen was bedkt met slangen. het meisje gilde weer en zei dat ze slange haate, ze stond op en beval me de slangen weg te jagen. ik pakte de slangen op en gooide ze uit een kapot raam, ze beten me niet eens toen ik dat deed. het meisje zei dat we nu naar buiten moesten want ze wilde de spinnen niet storen. ik zag nog een oude rotte kast staan met allemaal kleine spinnetjes erop buiten stonden grote spinnen
ik veranderde me weer in de demon, maar de spinnen waren niet bang en liepen langs me heen naar binnen de bunker in.
opeens was ik weer ergens anders, ik stond bij een roltrap, het meisje was weg bij de roltrap stond een jongen. ik durfde de roltrap niet af, en zei tegen de jongen dat hij hem moest stil zetten, hij wou er geld voor hebben ik liet het geld regenen in zijn handen, en hij zette de roltrap voor me stil.
ik klom naar beneden, want de roltrap was opeens een ladder, naar een gang met allemaal cellen, ik wou het meisje zoeken. ik deed de schuif van een van de cellen open, een heel lelijk monster gezicht keek me kwaad aan, hij was groen met dikke wratten op zn gezicht. in de andere cellen zaten ook allemaal monsters. ik wilde hier weg en sprong naar buiten door een kapote ruit, daar zag ik een enorm gebouw, het leek well op een amerikaanse bank, op de parkeer plaats liepen mensen met zakken geld in winkel wagentjes naar hun auto, ik wou het meisje vinden, dus ik begon maar te zingen. ik zong "absurd" van de film lara croft: tomb raider waarom weet ik niet, maar ik werd er wel algauw verward waker door.

Nijlpaard

02-04-2002

nijlpaard

Geregistreerd op:
02 april 2002

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl