Terug naar gedichten

Verandering

Een paar weken geleden logeerde ik bij een vriendin die me inwijdde voor/in Reiki 2. Dit was een heel mooie en serene gebeurtenis. Omdat ik het in de huiselijke situatie erg moeilijk had op dat moment was is sowieso blij er even uit te zijn.
Ik droomde twee opeenvolgende nachten nagenoeg dezelfde droom. De eerste nacht stond ik buiten op mijn man te wachten bij een auto. Ik zag de auto niet maar ik "weet" dat het zo was. Toen het wel erg lang duurde voor hij kwam vroeg ik aan een tot nu toe voor mij onbekend persoon waar mijn man zo lang bleef. Er werd me gezegd dat hij bij een overgeleden oud-collega van mij was. Op een verloskamer.Hetgeen ik erg vreemd vond want wat moet een overledene nu op een verloskamer?? Hij kon niet weg omdat er uit haar lichaamsopeningen vocht kwam. De uitvloed was niet te stelpen. Ik reageerde met: maar hij kan daar toch verder ook niets aan doen. Noprmaal gesproken zou hij al lang weg zijn gegaan omdat hij zich met dergelijke situaties geen raad weet.
Ik wachtte nog en werd wakker. Normaliter kan ik me meestal een droom niet herinneren. Deze droom maakte veel indruk.

De volgende nacht droomde ik dat onze oudste zoon overleden was. Ik was in een kerk. Druk bezig met van alles te redderen; zoals koffie schenken etc. Tegelijkertijd ving ik de andere kinderen op en merkte ik dat ik heel erg verdrietig was maar dat iedereen het als vanzelfsprekend aanvaardde dat ik daar zo druk bezig was.
Het was vreselijk. Ik heb me afgevraagd wat die dromen me te zeggen hadden en heb wel een idee.

Petra

04-08-2001

Petra

Geregistreerd op:
20 februari 2002

Initiatief van:

  Bernadette
  Claasje
  helendevink
  Inge *
  Pauline
  Sander

Zelf gedichten insturen kan op:

Gedichtenlog.nl